Skip to content

À la carte

Avoinna To-La klo 17-21

Klubin keittiö suljetaan klo 20.

Pöytävaraukset p. 050 518 3676 tai verkkokaupastamme.

Menu

Alkuruoat

Alkuruokia

Ruukin blini 12.00-16.00 €

Voissa paistetulle blinille voit valita täytteet mielesi mukaan

Hauenmäti 16,00 €
Kylmäsavulohitartar 16,00 €
Sienitartar 12,00 €

Annokseen sisältyy smetana, hienonnettu sipuli, maustekurkku ja kirkastettu voi

Lisäblinit 5,00 €

Sellerikeitto     12,00 €

Omenainen sellerikeitto pekonicrumblen kera

Pääruoat

Pääruokia

Meritaimen 28,00 €

Rapeaksi paistettua KalaValtasen meritaimenfileetä, Sandefjord-kastiketta ja vihannesjullienne

Ruukin riista 32,00 €

Ylikypsäksi paistettua ruukin hirveä, tryffelivoilla täytetty perunakroketti ja Grand Veneur-kastiketta

Mustatorvisieni 22,00 €

Lähimetsien mustatorvisientä ja kermaista kastiketta, tuorepastaa ja Mouhijärven Vilho-juustoa

Jälkiruoat

Jälkiruokia

Juusto 14,00 €

Mouhijärven ja Juustoportin juustoja ja karamellisoituja pähkinöitä

Ruukin jäädyke 14,00 €

Karpalojäädykettä, kuumaa kinuskikastiketta ja paahdettua kauraa

Suklaapajan konvehdit 4,50 €

Noormarkun suklaapajan käsintehdyt konvehdit 2 kpl                                                                                                                                                                                                       

Suositusmenu 52,00 €

Sellerikeitto    

Omenainen sellerikeitto pekonicrumblen kera

Meritaimen

Rapeaksi paistettua KalaValtasen meritaimenfileetä, Sandefjord-kastiketta ja vihannesjullienne

Ruukin jäädyke

Karpalojäädykettä, kuumaa kinuskikastiketta ja paahdettua kauraa

Chaîne des Rôtisseurs

Noormarkun Klubi on arvostettu Chaîne des Rôtisseurs -kilpiravintola. Kilpi on myönnetty osoituksena ruoan, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta tasosta.

Noormarkun Klubin keittiössä vaalitaan vanhoja perinnereseptejä ja kulinaarisia perinteitä, mutta luodaan myös uusia makuelämyksiä. Resepteistä parhaimmat siirtyvät yli sukupolvien keittiömestarilta toiselle. Ravintolassa voi nauttia sesongin herkuista, yhtiön metsien riistasta sekä villi- ja lähiruoasta.